Meie toidulaua keskkonnamõju sõltub suuresti sellest, kuidas on toodetud toit, mida me igapäevaselt oma eluks vajame. Sellel graafikul on toodud näited Eestis toodetud toiduainetest ja nende süsinikuemissioonist. Graafikul esitatud andmed on kajastavad Eesti Maaülikooli tudengite tööd, kes õppetöö raames igal sügisel Eesti tootmist hindavad. Hindamine on tasuta ja tudengid ootavad hindamisele uusi tooteid.

Lähemalt saab lugeda Maalehe lingilt: https://maaleht.delfi.ee/uudised/tahad-olla-susinikuneutraalne-soo-kartulit-ja-musta-leiba?id=88844363

 

 

Tulemas:

  1. Veebiseminar „TOASOE“

    27. okt. kell 14:0015:30
  2. TEUK XXIII

    11. nov. kell 09:0016:00
  3. KAUGKÜTTE SÜGISSEMINAR 2021

    18. nov. kell 09:3015:00

Jälgi meid Facebookis!