Eesti toidu süsinikuemissioon 2015-2019

Meie toidulaua keskkonnamõju sõltub suuresti sellest, kuidas on toodetud toit, mida me igapäevaselt oma eluks vajame. Sellel graafikul on toodud näited Eestis toodetud toiduainetest ja nende süsinikuemissioonist. Graafikul esitatud andmed on kajastavad Eesti Maaülikooli tudengite tööd, kes õppetöö raames igal sügisel Eesti tootmist hindavad. Hindamine on tasuta ja tudengid ootavad hindamisele uusi tooteid.

Lähemalt saab lugeda Maalehe lingilt: https://maaleht.delfi.ee/uudised/tahad-olla-susinikuneutraalne-soo-kartulit-ja-musta-leiba?id=88844363

 

 

Tulemas:

Jälgi meid Facebookis!

2020-02-10T13:20:55+00:0010.02.2020|Categories: Huvitav lugemine, Säästev areng, Uudised|